Menu
No title

                               

Clinica

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 0900, la Sala Polivalentă, din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

A.J.O.F.M Teleorman pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în mod gratuit, pachete de servicii de ocupare, care cuprind activităţi de mediere, informare, consiliere şi formare profesională, iar pentru agenţii economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane, acordă subvenţionarea locurilor de muncă, conform legislației în vigoare.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 293 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 41 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, economic, juridic, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, confecţii PVC, construcţii civile, transporturi, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 30 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale - 170 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate - 93 locuri de locuri de muncă.

 Până în prezent, pentru acest eveniment, A.J.O.F.M Teleorman a contactat, la nivelul judeţului, în vederea identificării necesarului de forţă de muncă, un număr de peste 700 agenţi economici, din care un număr de 15 angajatori și-au anunțat participarea.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, pot comunica ofertele la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus