Menu
No title

                               

Clinica

Flagrant DGA :Un cetățean a pretins și primit 500 de euro pentru a-și trafica influența în vederea obținerii permisului de conducere

Flagrant DGA :Un cetățean a pretins și primit 500 de euro pentru a-și trafica influența în vederea obținerii permisului de conducere

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au organizat și realizat prinderea în flagrant, sâmbătă, 21 octombrie a.c., a unui cetățean, în timp ce primea suma de 500 euro pentru a-și trafica influența în vederea obținerii permisului de conducere.

În fapt, ofițerii DGA - SJA Teleorman s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență de către cetățeanul D.C., sens în care procurorul a dispus efectuarea activităților procedurale de realizare a probatoriului. Astfel, în cursul aceleiași zile, a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant, ocazie cu care D.C. a pretins și primit suma de 500 euro de la un investigator cu identitate reală, lăsând să se creadă că are influență asupra lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman și îi poate determina pe aceștia să îl promoveze la proba practică traseu pentru obținerea permisului de conducere.

Față de inculpatul D.C. a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – S.O.S. Teleorman și Inspectoratul de Jandarmi al Județului Teleorman.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus