Menu
No title

                               

Clinica

Alegeri locale parțiale la Poeni, Salcia și Cervenia

Alegeri locale parțiale la Poeni, Salcia și Cervenia

Aproximativ 7.000 de alegători din trei localități din Teleorman-Poeni, Salcia și Cervenia- sunt așteptați duminică, 5 noiembrie, la urne.

În toate cele trei cazuri s-a ajuns la organizarea alegerilor anticipate după ce edilii aleşi la scrutinul din iunie 2016, respectiv Marin Cucurezeanu (Cervenia), Ionel Ilcuş (Poeni) si Marius Şună ( Salcia), au pierdut procesele cu Agenţia Naţională de Integritate și au fost demiși.

La nivelul judeţului, pentru cele trei localităţi în care se vor desfăşura alegeri anticipate, sunt înscrişi în Registrul electoral 7.002 alegători, dintre care 2.489 persoane cu drept de vot sunt în localitatea Cervenia, 2.345 în localitatea Poeni, iar 2.169 de alegători sunt în localitatea Salcia.

Pentru cei 7.000 de alegători, în ziua scrutinului pentru parţiale vor fi deschise nouă secţii de votare, dintre care patru la Poeni, trei la Salcia şi alte două secţii la Cervenia, potrivit AEP.

Campania electorală a început duminică, 22 octombrie, iar până sâmbătă, 4 noiembrie, candidaţii vor încerca să convingă electoratul din cele trei localităţi că merită votul de încredere.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus