Menu
No title

                               

Clinica

Accident la Siliștea. Șoferul a rămas încarcerat

Accident la Siliștea. Șoferul a rămas încarcerat

Accidentul s-a produs pe raza localității Butești, comuna Siliștea. Pompierii militari de la Videle au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei victime blocate în mașină.

Ajunși la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii au constatat faptul că în urma accidentului rutier, un autoturism Logan a intrat într-un copac de pe marginea drumului, a rezultat o victimă, un bărbat, care prezenta fractură deschisă la membrul inferior stâng și mai multe traumatisme la nivelul celorlalte membre.Pentru scoaterea persoanei dintre tablele deformate ale mașinii, militarii au folosit echipamentele și accesoriile de pe autospeciala de descarcerare, victima fiind eliberată în mai puțin de 10 minute. După acordarea primului ajutor, persoana rănită a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Orășenesc Videle.

După finalizarea operațiunilor de salvare, cazul a intrat în atenția poliției pentru desfășurarea cercetărilor specifice.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus