Menu
No title

                               

Clinica

ISU Teleorman va deschide trei noi puncte de lucru: Talpa, Slobozia Mândra și Conțești

ISU Teleorman va deschide trei noi puncte de lucru: Talpa, Slobozia Mândra și Conțești

Zeci de cetăţeni originari din localităţile învecinate punctului de lucru al pompierilor din comuna Drăgăneşti Vlaşca au solicitat şi au beneficiat de ajutorul echipelor de intervenţie, la o lună de la inaugurarea obiectivului.

Deoarece pentru intervenţie nu mai este necesară deplasarea echipajelor din Alexandria, timpul de răspuns la o solicitare a scăzut de la 35 de minute la cel mult opt minute. "44 de cetăţeni din localităţile Drăgăneşti Vlaşca, Comoara, Văceni, Bujoreni, Prunaru, Dârvaşi, Botoroaga, Tîrnava, Călugăru, Tunari şi Valea Cireşului au beneficiat de serviciile salvatorilor, atât din punct de vedere al intervenţiei la incendii, accidente rutiere şi alte situaţii de urgenţă, cât şi din punct de vedere al acordării primului ajutor calificat prin intermediul paramedicilor SMURD."a declarat, într-o conferinţă de presă, şeful ISU Teleorman, Marius Stancu.

Deoarece punctul de lucru nou înfiinţat în Drăgăneşti Vlaşca uşurează misiunea pompierilor, în urma unei evaluări, conducerea ISU "AD Ghica" a luat decizia înfiinţării a altor subunităţi în trei locaţii din mediul rural.

 "Suntem preocupaţi şi de cele trei proiecte pe care le avem cu autorităţile din mediul rural unde vom deschide punctele de lucru. Deja lucrurile sunt foarte avansate la Talpa. Localitatea Slobozia Mândra vine şi ea în forţă din spate. Cred că în această iarnă se vor finaliza toate documentele şi toate avizele astfel încât la începutul primăverii să începem efectiv construcţia clădirii. Şi la Conţeşti suntem la faza de proiecte şi documente." a mai spus Stancu.

Punctul de lucru din localitatea Drăgăneşti Vlaşca este deservit de 28 de cadre, dintre care 15 au competenţă de paramedic. Cadrele medicale au intervenit în ultima lună la cetăţeni care acuzau traumatisme, cefalee, hipoglicemie sau puls oscilant.

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus