Menu
No title

                               

Clinica

Alexăndrenii ies în stradă : ”M-am săturat să fiu furat! Pornim în marș de la Casa de Cultură!”

Alexăndrenii ies în stradă : ”M-am săturat să fiu furat! Pornim în marș de la Casa de Cultură!”

Alexăndrenii sunt chemați să protesteze împotriva modificărilor aduse Codului Fiscal de actuala guvernare. Protestul este anunțat pentru ziua 12 noiembrie, duminică, ora 18.00, în fața Casei de Cultură.

Un eveniment creat în mediul virtual și intitulat ”M-am săturat să fiu furat! Pornim în marș de la Casa de Cultură!” anunță un protest la Alexandria. Potrivit organizatorilor, alexăndrenii sunt chemați să protesteze împotriva modificărilor Codului Fiscal duminică, 12 noiembrie, la ora 18.00, în fața Casei de Cultură din Alexandria.

”A fost publicat OUG de modificare a Codului Fiscal in Monitorul Oficial. Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare. Acestea sunt cele mai recente probleme: Modificarea legilor Justiției. Au ședință miercuri si vor să isi rezolve problemele celor anchetați sau condamnați din partid(e) - despre care deja știm cu totii - până vin sărbătorile de iarnă. Naționalizarea Pilonului II de pensii. Au scăzut contribuția de la 5.1 la 3.7% iar asta înseamnă, potrivit expertilor, că tu vei avea o pensie cu 20% mai mică. Adică, o cincime din pensia ta dispare.Scaderea salariilor, daca patronul nu va mări salariul brut (e o vulnerabilizare a angajatului). Modificările sunt făcute cu mai puțin de 2 luni înainte, deși, legea spune clar că NU ai voie să faci modificări ale codului fiscal, cu mai puțin de 6 luni înainte, pentru a avea o predicție financiară.
Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în fața Casei de Cultură din Alexandria, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecați”, scriu organizatorii protestului pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ultima actualizare Vineri, 10 Noiembrie 2017 15:05

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus