Menu
No title

                               

Clinica

Restricții de trafic pe DN 6

Restricții de trafic pe DN 6

Traficul pe Drumul Naţional 6 este restricționat, începând de ieri, 13 noiembrie, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, în zona kilometrului 62, Videle – Giurgiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din cauza unor lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată pe lina CF 105, la intersecţie cu DN 6, în zona kilometrului 62+550 de metri, Videle – Giurgiu, se vor institui restricţii în zonă.

Începând de luni, 13 noiembrie, ora 17.00, până joi, 16 noiembrie, ora 17.00 se instituie restricţii pentru sensul de circulaţie Alexandria-Bucureşti, iar de luni, 20 noiembrie, până joi, 23 noiembrie, pentru celălalt sens de mers.

”În noaptea de 23 noiembrie, ora 0.00, până în 24 noiembrie, ora 04.00, se va închide traficul rutier, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare”, anunţă Infotrafic.

Pentru relaţia Bucureşti – Alexandria şi retur, circulaţia se va desfăşura pe ruta Bucureşti – Drăgăneşti Vlaşca  – Târnava – Comoara – Drăgăneşti Vlaşca – DN 6.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus