Menu
No title

                               

Clinica

Un angajator danez caută în Teleorman distribuitori de ziare și colete. Selecția are loc, joi, la AJOFM Teleorman Featured

Un angajator danez caută în Teleorman distribuitori de ziare și colete. Selecția are loc, joi, la AJOFM Teleorman

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează joi, 16 noiembrie a.c., începând cu ora 900, la sediul instituţiei, recrutare de personal pentru Danemarca, în ocupaţia distribuitor ziare şi colete.

Angajatorul danez pune la dispoziţie 30 de locuri muncă, pentru persoanele care deţin cunoştinţe de limba engleză, nivel minim.

Durata contractului de muncă este de cel puţin 6 luni, activitatea se va desfăşura noaptea, în intervalul orar 3.00 – 7.00, 6 zile/săptămână, iar salariul oferit este de aproximativ 17 euro brut/oră.

Cazarea este asigurată de angajator, în prima săptămână, iar apoi fiecare persoană se va întreţine, până la plata primului salariu.

În vederea participării la această selecţie sunt necesare următoarele documente:

  • carte de identitate – copie;
  • permis de conducere valid, categoria B;
  • C.V. în limba engleză(model EUROPASS).

 Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Compartimentului EURES, telefon 0247/315.915 sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus