Menu
No title

                               

Clinica

Explozie la o locuință din Zimnicea

Explozie la o locuință din Zimnicea

Pompierii militari zimniceni au fost alertați ieri, la ora 13.03, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de faptul că la o locuință de pe strada Duzilor din oraș s-a produs o explozie, cu posibilitatea existenței unei victime.
La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de salvatori, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, care au constatat faptul că în urma producerii unei explozii, urmată de un incendiu la o butelie, a rezultat o victimă iar trei dintre cele patru camere ale locuinței au fost afectate de suflul deflagrației.

Persoana rănită, Aurelia A., de 55 de ani, soția proprietarului, care a aprins chibritul fără să simtă acumularea de gaze din bucătărie, a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare. Aceasta a fost preluată de paramedici, i s-a acordat primul ajutor după care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații medicale amănunțite.

Incendiul a fost stins rapid, în mai puțin de 10 minute, evitându-se astfel propagarea focului la bunurile din interior. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 3000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 20000 de lei.
Cauza probabilă a acestui eveniment a fost o acumulare de gaze, provenite de la o butelie neînchisă corespunzător.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus