Menu
No title

                               

Clinica

Un elev de 18 ani din Alexandria a fost înjunghiat în curtea şcolii Featured

Un elev de 18 ani din Alexandria a fost înjunghiat în curtea şcolii

Un incident violent s-a petrecut în cursul zilei de miercuri la Liceul Tehnologic nr  1 din Alexandria. Un elev de 18 ani a fost înjunghiat de tatăl unui copil de 14 ani, cu care se luase la bătaie, în curtea şcolii.

Incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic nr. 1 din Alexandria. Doi elevi ai liceului, unul de 14 ani şi altul de 18 ani, s-au luat la bătaie în curtea şcolii.

În urma altercaţiei, copilul de 14 ani şi-a chemat tatăl la şcoală. ”Tatăl a venit însoţit de o persoană şi împreună au exercitat acte de violenţă asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinşi de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea şcolii”, a confirmat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman.

Cei doi băieţi răniţi au fost duşi la spital şi sunt în afara oricărui pericol.

 ”Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercaţii la unitatea de învăţământ la care învaţă. Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjunghiat în braţ cu un cuţit. Eset o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili”, a declarat directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus