Menu
No title

                               

Clinica

Doi dintre agresorii de la Liceul tehnologic nr 1, reținuți pentru 24 de ore Featured

Doi dintre agresorii de la Liceul tehnologic nr 1, reținuți pentru 24 de ore

Poliția a declanșat o anchetă în cazul agresiunii de la Liceul tehnologic nr 1 din Alexandria, în urma căreia un elev de 18 ani a fost înjunghiat.

 La data de 15.11.2017, polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați de către un profesor al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria – Rulmentul  cu privire la faptul că în curtea liceului a avut loc o altercație între doi elevi.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o patrulă de jandarmi  care au stabilit următoarele:

Între doi tineri, unul de 14 ani din comuna Băbăița, județul Teleorman, elev în  clasa  a IX a și un altul în vârstă de 18 ani din comuna Plosca, județul Teleorman, elev în  clasa a XI a  a avut loc un conflict. Minorul de 14 ani și-a chemat tatăl care a venit însoțit și ar fi exercitat acte de  violență asupra tânărului în vârstă de 18 ani.

În urma conflictului, cei doi elevi au fost transportați la spital, stabilindu-li-se următoarele diagnostice: “traumatism cranio cerebral minor, plagă escoriată braţ drept” în cazul elevului de 18 ani și “Traumatism cranio facial, plagă punctiformă”(plagă  cauzată în cădere) în cazul elevului de 14 ani.

Din cercetări a reieşit că împreună cu tatăl bărbatului, alți doi bărbați ar fi participat la agresiunea comisă împotriva tânărului în vârstă de 18 ani.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cele trei persoane implicate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de : loviri sau alte violențe”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum şi pentru  „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase,, .

Faţă de doi dintre suspecţii s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în C.R.A.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria cu propunere de luare a unor măsuri preventive iar cel de-al treilea suspect urmează să fie adus în fața polițiștilor, în prezent - sustrăgându-se cercetărilor.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus