Menu
No title

                               

Clinica

Teleormănean urmărit international, prins de politiști.

Teleormănean urmărit international, prins de politiști.

Polițiștii din Teleorman, cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru complicitate la infracțiunea de omor.

La data de 21 noimbrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani din mun. Roșiorii de Vede care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru complicitate la infracțiunea de omor.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul  Centrului  de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București care a emis ordonanța de Reținere, fiind introdus în Arestul Secției 22 Poliție București, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile germane.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus