Menu
No title

                               

Clinica

Caravana Jandarmeriei ajunge în Teleorman

Caravana Jandarmeriei ajunge în Teleorman

Caravana Jandarmeriei Romane ajunge, miercuri, 29 noiembrie,  în judeţul Teleorman.Cu această ocazie, jandarmii teleormăneni vor prezenta condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018. Caravana inscripţionată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, are ca obiectiv promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane.

Pentru sesiunea ianuarie 2018, Jandarmeriei Române i-au fost repartizate următoarele locuri: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani-350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi;Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni- 350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi. 

Prima întâlnire va avea loc în oraşul Roşiorii de Vede, la ora 14.00, apoi în municipiul Alexandria, ora 15.30. Astfel, personalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectoratul nostru, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară, informaţii despre condiţiile de participare, înscriere, concurs, perioada de şcolarizare, respectiv drepturile şi obligaţiile jandarmilor.

Cererile-tip de înscriere se depun de candidaţi până la data limită de 05.12.2017, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

Mai multe informaţii privind condiţiile şi criteriile specifice, se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00 sau la telefon 0247/310055 int. 24535 şi 24557.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus