Menu
No title

                               

Clinica

Măsuri pentru menținerea ordinii publice cu prilejul manifestărilor de 1 Decembrie

Măsuri pentru menținerea ordinii publice cu prilejul manifestărilor de 1 Decembrie

          Vineri, 01 decembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică atât la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, cât și la celelalte activități cultural-artistice organizate.

În municipiul Alexandria, jandarmii se vor afla alături de cetățeni, începând cu ora 10.00, urmând să participe la parada militară, ce anul acesta va fi deschisă de Garda Drapelului de Luptă a Jandarmeriei Teleorman, împreună cu un pluton de defilare, autospeciale și câini de serviciu.

Mai târziu, de la ora 16.30, pentru prevenirea incidentelor nedorite, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la spectacolul „Iubesc România!”, ce se va desfășura pe platoul din fața Agenției Județene a Finanțelor Publice Teleorman.

Totodată, jandarmii vor fi prezenți și la spectacolele organizate în municipiul  Roșiorii de Vede, oraşele Videle şi Zimnicea, precum și în comuna Peretu.

          Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor activități, jandarmii teleormăneni recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare și să evite implicarea în conflicte de orice natură.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus