Menu
No title

                               

Clinica

Biciclist accidentat mortal

Biciclist accidentat mortal

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost  sesizați, în data de 2 decembrie, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN52, în direcția Alexandria-Turnu Măgurele. În urma verificărilor, au fost stabilite următoarele: În timp ce un bărbat în vârstă de 57 ani din mun.Alexandria, jud.Teleorman conducea un autobuz pe DN 52, la kilometrul 8 a acroșat un biciclist care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă, fără a fi echipat cu echipament reflectorizant și fără ca vehiculul condus de către acesta să fie echipat corespunzător cu lumini. Vizibilitatea la momentul producerii accidentului era redusă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În urma accidentului a rezultat decesul bicilistului, un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Alexandria. Conducătorul auto se afla în timpul orelor de serviciu și respecta itinerariul și orele de program stabilite. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă,, , în care se va propune soluție prin Parchet.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus