Menu
No title

                               

Clinica

Miting PSD, sâmbătă, la Alexandria

Miting PSD, sâmbătă, la Alexandria

Social-democrații teleormăneni organizează sâmbătă, 9 decembrie, un miting la Alexandria. Potrivit președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea, manifestarea va începe la ora 15.00 și va aduna membri PSD din tot județul.

”Au fost foarte mulți membri de partid din județ care au cerut acest lucru, din ce în ce mai mulți. Mitingul va avea loc la Alexandria, sâmbătă, la ora 15.00”, a confirmat liderul PSD Teleorman.

Mișcarea de la Alexandria se va desfășura simultan cu alte mitinguri organizate de social democrați  în mai multe orașe din țară. Decizia privind organizarea mitingurilor a fost luată duminică, după o întâlnire a liderilor partidului cu preşedinţii de filiale.  Potrivit declarațiilor făcute de liderii social democrați, după întâlnirea de duminică,  mișcărea se vrea ”un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării”.

Ultima actualizare Marți, 05 Decembrie 2017 12:34

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus