Menu
No title

                               

Clinica

Elevul de 16 ani, care a hărțuit profesoara de la Școala Poroschia, a fost reținut pentru 24 de ore Featured

Elevul de 16 ani, care a hărțuit profesoara de la Școala Poroschia, a fost reținut pentru 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în cazul elevilor de la Şcoala Poroschia care au hărţuit şi agresat o profesoară în timpul orelor de curs, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Elevul de 16 ani, care apare în imaginile difuzate în presă drept cel mai agresiv, a fost reținut pentru 24 de ore. ”Elevul de 16 ani implicat in evenimentul de la Scoala din Poroschia a fost retinut pentru 24 ore. Cercetarile s-au extins si pentru  savârsirea infractiunii de lipsire de libertate”, informează IPJ Teleorman.

”Având în vedere imaginile şi buletinele de ştiri prezentate pe canalele naţionale şi pe reţelele de socializare cu privire la faptul că în data de 28.11.2017, în timpul orei de educaţie civică de la clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale din com. Poroschia, trei elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din com. Poroschia, sat Poroschia, jud. Teleorman,  au comis acte de violenţă fizică şi verbală asupra unei profesoare în vârstă de 40 ani, din Smârdioasa, judeţul Teleorman căreia nu i-au permis să iasă din clasă la finalul orei de curs,  poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria  s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un  comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus