Menu
No title

                               

Clinica

IPJ Teleorman a făcut bilanțul minivacanței de Revelion

IPJ Teleorman a făcut bilanțul minivacanței de Revelion

944 de polițiști,  peste 255 intervenții la evenimente, aproape 180 de sancțiuni contravenționale, o singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității. 

 

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, 236 de poliţişti au acționat zilnic, în județul Teleorman , pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Structurile de poliție au intervenit la 255 de evenimente, dintre care  225 sesizate prin SNUAU 112.Au fost sesizate 52 de infracţiuni, dintre care 9 au fost constatate în flagrant delict. Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește  49600 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 1 pentru consum de alcool și 37 pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 7 de permise de conducere și retras 1certificat de înmatriculare.

În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Poliția Română atingându-și astfel scopul. Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus