Menu
No title

                               

Clinica

Eco Sud a acceptat eșalonarea sumelor datorate de către Polaris M Holding Featured

Eco Sud a acceptat eșalonarea sumelor datorate de către Polaris M Holding

Reprezentanții Eco Sud  și  Polaris M. Holding s-au întâlnit, astăzi, cu reprezentanții autorităților județene pentru a discuta problema depozitării deșeurilor menajere la depozitul de la Mavrodin.

Eco Sud a acceptat eșalonarea sumelor datorate de către Polaris M Holding aferente serviciilor prestate în judetul Teleorman. ”Avand in vedere grija permanenta pentru sanatatea comunitatii in care activeaza, Eco Suda hotarat sa salveze inca o data Sistemul de Management Integrat al Deseurilor din judetul Teleorman prin acceptarea esalonarii datoriilor pe care societatea Polaris le-a inregistrat pana in prezent. Acumularea de datorii imense din partea Polaris M Holding, societatea care colecteaza deseurile de pe raza judetului Teleorman, catre Eco Sud, societatea care administreaza Depozitul Central de la Mavrodin, a condus astazi la realizarea unei intalniri la nivelul autoritatilor publice din judetul Teleorman: Consiliul JudeteanTeleorman si ADI Teleorman.In cadrul acestei intalniri Eco Sud a acceptat esalonarea platilor datorate, astfel ca o parte din suma sa se achitemarti,16 ianuarie 2018, si restul sumelor, pana la achitarea integrala a debitului, esalonat pe o perioada de 3 luni”, se arată într-un comunicat emis de Eco Sud.

Potrivit administratorului depozitului de deșeuri de la Mavrodin, au fost discutii tensionate privind garantarea datoriilor restante de catre Polaris iar in final s-a ajuns la concluzia garantarii lor prin instituirea unor ipoteci asupra utilajelor si autogunoierelor Polaris.

”În cele din urma s-a agreat aceasta forma de garantare iar miercuri, 17 ianuarie 2018,va urma o intalnire la sediul administrativ al societatii Polaris din Constanta pentru a se semna contractul de ipoteca. Părtile prezente au acceptat ca in cazul in care Polaris M Holding nu va respecta etapele stabilite in sedinta de astazi in prezenta autoritatilor locale, sa se suspende serviciul de depozitare al deseurilor pana la indeplinirea obligatiilor asumate in aceasta sedinta de catre Polaris. Circuitul banilor incadrul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor din judetul Teleorman este unul foarte important iar Polaris M Holding trebuie sa isi perfectioneze managementul in vederea maririi fluxului de cash si respectarii obligatiilor fata de Eco Sud”, se mai arată în comunicatul emis de Eco Sud.

Respectarea obligatiilor fata de Eco Sud inseamna respectarea obligatiilor fata de Sistemul de Management Integrat al Deseurilor din judetul Teleorman, investitie realizata cu eforturi mari ale autoritatilor publice, prin finantare europeana, cu scopul imbunatatirii conditiilor de trai, igiena si sanatate a populatiei judetului, mai spun reprezentanții administratorului depozitului de la Mavrodin.

Firma Polaris M. Holding  s-a obligat, îin cadrul intalnirii,ca incepând de maine sa aduca intreaga cantitatea de gunoi colectata din judetul Teleorman la Depozitul Central Mavrodin, asa cum prevad obligatiile contractuale din cadrul Sistemul de Management Integrat al Deseurilor.

”Numai in acest fel Sistemul de Management Integrat al Deseurilor in judetulTeleorman va putea functiona la un nivel optim pentru garantarea sanatatii si igienei locuitorilor din judet, la standardele impuse de Comunitatea Europeana”, precizează același comunicat emis de Eco Sud.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus