Menu
No title

                               

Clinica

Trei bărbați din Teleorman, arestați preventiv pentru infracțiunea de tâlhărie

Trei bărbați din Teleorman, arestați preventiv pentru infracțiunea de tâlhărie

 Polițiștii din Turnu Măgurele, sub coordonarea procurorului de caz  au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste de 24, 34 și respectiv 35 de ani, doi din comuna Crângeni și al treilea din comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Victima infracțiunii este un bărbat în vârstă de 84 de ani, din comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman. Cercetările au fost demarate de polițiști urmare a sesizării primite în ziua de 13 ianuarie a.c., din partea unei vecine a părții vătămate.

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 12/13 ianuarie a.c., cei trei bărbați au pătruns în imobilul bărbatului, l-au lovit, l-au legat pentru și i-au sustras bunuri și bani (două telefoane mobile și 500 de lei).

Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentați  Parchetului  de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele care a dispus măsura arestării preventive.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei persoane.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus