Menu
No title

                               

Clinica

Un ultim omagiu pentru pompierul care și-a pus capăt zilelor

Un ultim omagiu pentru pompierul care și-a pus capăt zilelor

ISU Teleorman a adus, astăzi, un ultim omagiu pompierului în vârstă de 33 de ani din Alexandria, care s-a sinucis.

Cuvintele sunt greu de găsit și nu pot descrie prin ce trece un om, mai cu seamă un militar, atunci când un camarad care i-a fost alături ani la rând își pierde viața, într-un mod neașteptat. Plt. maj. Manole Nicu Mihai și-a desfășurat activitatea la Detașamentul de Pompieri Alexandria, obținând în întreaga sa cariera numai rezultate bune și foarte bune, acesta participând la toată gama de intervenții în situații de urgență. Era cunoscut de către toți colegii ca un camarad de nădejde, un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit și un exemplu de modestie și conduită.În aceste clipe grele, suntem alături de familie și o vor sprijini cu tot ce este omenește posibil. Mihai a fost și va rămâne din familia noastră, a pompierilor teleormăneni. Dumnezeu să-l odihnească!” au scris reprezentanții ISU pe pagina de Facebook a instituției.

Manole Nicu Mihai a fost găsit spânzurat, în acest weeend, în locuința proprie. Descoperirea tragică a fost făcută chiar de soția acestuia.

Manole Nicu Mihai lucra în cadrul ISU “A.D.Ghica” din anul 2006, iar în activitatea derulată avea rezultate bune și foarte bune, a declarat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus