Menu
No title

                               

Clinica

Jandarmii pe urmele hoților de energie electrică

Jandarmii teleormăneni, împreună cu reprezentanţi din cadrul S.C. „Distribuţie  Energie Oltenia „S.A., au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a sustragerii de energie electrică, pe timpul căreia au identificat două imobile, situate pe aceeaşi stradă din localitatea Brânceni, ce erau racordate clandestin la reţeaua electrică.

Echipajele mixte de control au constatat că proprietarii celor două imobile, sustrăgeau energie electrică de la stâlpul stradal, folosind în acest sens o instalaţie clandestină care alimenta receptorii electrici din locuinţă.

În cele două situaţii constatate, pe numele proprietarilor, de 38, respectiv 20 de ani, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi  folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea, ce au fost înaintateParchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Pentru prevenirea şi combaterea sustragerii de energie electrică, jandarmii vor desfăşura astfel de acţiuni şi în perioada următoare.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus