Menu
No title

                               

Clinica

Accident pe DJ 703

Accident pe DJ 703

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați, ieri,   prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin  s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.

”În timp ce un bărbat în vârstă de 34 ani din com. Mavrodin, jud. Teleorman conducea un autoturism pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin,  din directia com. Mavrodin către com. Buzescu, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, drumul fiind acoperit cu gheaţă şi zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în partea stângă a direcţiei de deplasare”, informează IPJ Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui pasager, un bărbat în vârstă de 57 ani din  com. Mavrodin, jud. Teleorman care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus