Menu
No title

                               

Clinica

Cristian Duică, fostul primar din Roșiorii de Vede, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare Featured

Cristian Duică, fostul primar din Roșiorii de Vede, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Cristian Duică, fostul primar al municipiului Roșiorii de Vede, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunității. În plus, magistrații au stabilit în cazul lui Duică și interdicția de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de trei ani.

Fostul edil fost găsit vinovat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese.

Cristian Duică a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate, în urmă cu doi ani. Potrivit ANI, primarul Duică a încheiat opt contracte de servicii ca edil-şef al municipiului Roşiorii de Vede cu societăţi în care a deţinut funcţii.

”În calitate de primar a încheiat un număr de opt contracte de servicii în valoare totală de 496.760,72 lei cu S.C. Modul Proiect S.A. (societate în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de administraţie până la data de 26 iunie 2012) şi respectiv, Radio Impact 94,4 FM Roşiorii de Vede, aparţinând S.C. Topro S.R.L. (societate în cadrul căreia a deţinut funcţia de administrator şi calitatea de asociat, până la data de 26 iunie 2012), societăţi comerciale cu care care s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură”, se arata în comunicatul emis de ANI, în 2016.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus