Menu
No title

                               

Clinica

Prevenirea situațiilor de urgență la unitățile sanitare cu paturi

Prevenirea situațiilor de urgență la unitățile sanitare cu paturi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al județului Teleorman desfăşoară permanent activităţi orientate spre siguranţa cetăţenilor, pe cele două componente specifice, prevenirea situaţiilor de urgenţă şi gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viaţa semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

În această perioadă, inspectorii de prevenire ai unității noastre și-au concentrat activitatea către unitățile sanitare cu paturi, principalele aspecte urmărite în teren vizând exploatarea instalaţiilor electrice, funcţionarea iluminatului pentru marcarea căilor de evacuare, funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, obstrucționarea căilor de evacuare, instructajul angajaților, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu și existența planurilor de evacuare în caz de incendiu.

Până la această dată au fost efectuate trei controale, în urma cărora au fost constatate o serie de nereguli care, fie au fost remediate pe loc, fie au fost sancționate conform prevederilor legale. Pompierii au aplicat 3 amenzi contravenționale în cuantum de 13000 de lei și 22 de avertismente.
În conformitate cu planul de control, aceste verificări la unitățile sanitare cu paturi vor continua și în luna februarie, în tot județul nostru.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus