Menu
No title

                               

Clinica

ISU Teleorman va deschide trei noi puncte de lucru în județ

ISU Teleorman va deschide trei noi puncte de lucru în județ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman intenționează să deschidă alte trei noi puncte de lucru, după modelul celui deschis în toamna anului trecut la Drăgănești Vlașca.

Punctul de Lucru din localitatea Drăgănești Vlașca a fost operaționalizat la data de 6 octombrie 2017, acesta având în dotare o autospecială de întervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și asigurând întervențiile în situații de urgență pe raza localităților Drăgănești Vlașca, Botoroaga, Călugăru, Târnava, Tunari, Valea Cireșului, Comoara, Văceni, Bujoreni, Prunaru.

Începand cu data de 06.10.2017 până în data de 31.12.2017,  Punctul de lucru Dragănești Vlașca, a intervenit la un număr de 215 intervenții , cele mai multe fiind intervenții SMURD. În cadrul bilanțului pe anul 2017, prezentat recent de ISU Teleorman, conducerea instituției a făcut o prezentare a stadiilor în care se află cele trei noi puncte de lucru care urmează să fie operaționalizate în viitor.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,A.D.Ghica” și.a propus în perioada următoare realizarea și înființarea  a 3 puncte de lucru în localitățile Slobozia Mândra, Talpa și Conțești.În localitatea Slobozia Mândra s.a votat  și aprobat în consiliul local construirea obiectivului, s-a făcut cartea funciară și sunt în faza de achiziționare proiectant. În localitatea Conțești s.a votat și aprobat în consiliul local construirea obiectivului însă a fost respins proiectul inițial de către Comisia Națională de Investiții. A fost refăcut proiectul și se așteaptă aprobarea acestuia. În localitatea Talpa s.a votat și aprobat în consiliul local construirea obiectivului, a fost întocmit proiectul și documentația necesară construirii, în prezent documentația aflându-se la Compania Națională de Investiții”, se arată în informarea ISU.

În anul 2017,  în baza de date a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. GHICA” al judeţului Teleorman, au fost înregistrate 11072 intervenţii în situaţii de urgenţă.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus