Menu
No title

                               

Clinica

Târg de Mărțișor la Alexandria

Târg de Mărțișor la Alexandria

Primăria municipiului Alexandria organizează în perioada 23 februarie -8 martie 2018 Târgul de Martisor . Potrivit unui proiect de hotărâre, aprobat recent de Consiliul local Alexandria, Târgul de Mărțișor se va desfășura pe strada Libertatii pietonal- tronsonul cuprins intre strada Constantin Brincoveanu și strada.Mihaita Filipescu, (zona fantanii arteziene).

”Comercializarea martisoarelor se va desfăşura din corturi puse la dispoziţia comercianţilor de către Primăria municipiului Alexandria. Agenţii economici vor comercializa produse specifice sărbătorilor de primavara in baza avizului eliberat de Primăria municipiului Alexandria, Biroul Taximetrie-Autorizatii Comerciale, cu respectarea următoarelor condiţii: sa asigure si sa respecte toate masurile privind prevenirea si stingerea incendiilor prevazute de legislatia in vigoare; sa respecte prevederile art.77, art.86 si art.89 din Ordinul nr.14/2009 pentru aprobarea dispozitiilor generale de aparare impotriva incendiilor la amenajari temporare in spatii inchise sau in aer liber; sa detina stingator; sa detina toate avizele si autorizatiile necesare desfasurarii activitatii; sa respecte obiectul de activitate avizat; sa pastreze curatenia atat la locul desfasurarii activitatii, cat si in jurul acesteia; sa pastreze linistea si ordinea publica; sa nu utilizeze muzica ambientala; sa nu expuna marfa in afara cortului; sa nu foloseasca generatoare de energie electrică; accesul auto este interzis; sa respecte programul de funcţionare între orele 8:00 - 20:00 ,sa suporte consecintele legale in cazul nerespectarii conditiilor prevazute in aviz”, se arată în proiectul aprobat de aleșii locali.

 Agentii economici vor plati tariful pentru desfasurarea activitatii comerciale în valoare de 2,5 lei/mp/zi.  Termenul limita de depunere a cererilor pentru participarea la târg este 16.02.2018.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus