Menu
No title

                               

Clinica

Concurență mare la poliție. 104 candidați pentru 8 posturi

Concurență mare la poliție. 104 candidați pentru 8 posturi

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman sunt scoase la concurs opt posturi vacante: trei posturi de ofiţer, două de agent şi trei pentru personal contractual.

Pentru cele 8 posturi s-au înscris 104 candidați. Pentru ocuparea funcţiei de ofiţer specialist I la Serviciul Financiar s-au înscris 22 de candidaţi, pentru ocuparea funcţiei de ofiţer I la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au înscris 5 candidaţi, în timp ce pentru ocuparea postului de ofiţer de poliţie la Serviciul Criminalistic nu s-a înscris niciun candidat.

Pentru cele două posturi de agent de poliţie la Biroul Comunicaţii şi Informatică s-au înscris 32 de candidaţi, în timp ce pentru ocuparea funcţiei de ajutor şef post la Postul de Poliţie Cervenia s-au înscris alţi 2 candidaţi.

Pentru ocuparea postului de personal contractual vacant, muncitor calificat IV-I la Serviciul Logistic s-au înscris 16 candidaţi, pentru ocuparea postului de personal contractual vacant, operator controlor date II-I la Serviciul Rutier  s-au înscris 22 de candidaţi, iar pentru ocuparea  postului de personal contractual vacant, referent II-IA la Poliţia Videle s-au înscris 5 candidaţi.

Pentru posturile de poliţist, proba scrisă va fi susţinută în data de 17.03.2018, excepţie făcând postul de agent de poliţie ce va fi ocupat prin reîncadrare, caz în care se va susţine o probă de evaluare a performanţelor fizice în perioada 02-08.03.2018. De asemenea, în cazul personalului contractual, proba scrisă va avea loc pe data de 02.03.2018, iar interviul va fi susţinut la data de 07.03.2018.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus