Menu
No title

                               

Clinica

Cum să scapi de kilogramele în plus acumulate în timpul Sărbătorilor

Cum să scapi de kilogramele în plus acumulate în timpul Sărbătorilor

Pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul Sărbătorilor, specialiştii recomandă consumul de proteine la fiecare masă, sportul şi evitarea consumului de băuturi cu un nivel ridicat de calorii, scrie  Bussines Insider.

Proteinele te ajută să te simţi sătul şi să rezişti tentaţiei de a mânca diferite gustări între mese. Sucurile şi alcoolul ar trebui uitate pentru o perioadă deoarece acestea conţin foarte multe calorii, însă nu ţin de foame şi pot sabota astfel orice dietă.

Specialiştii recomandă totodată să ţineţi un jurnal cu alimentele pe care le mâncaţi. Astfel veţi reuşi să vă monitorizaţi mai bine şi să vă responsabilizaţi în legătură cu alimentele pe care le consumaţi.

Este de asemenea important să nu mâncaţi nimic după masa de cină, dar şi să vă faceţi timp pentru toate cele trei mese recomandate zilnic.

Orice formă de sport este de asemenea bine venită. Sunt recomandate în special exerciţiile de mare intensitate în timpul cărora se ard de nouă ori mai multe calorii, dar şi exerciţiile de forţă care ajută la reglarea metabolismului.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus