Menu
No title

                               

Clinica

NOUTATE Concept “Cafea la pachet” la care se adauga “Suspended Coffee” sau “ Cafea in asteptare”

NOUTATE Concept “Cafea la pachet” la care se adauga “Suspended Coffee” sau “ Cafea in asteptare”

Comanzi o cafea, dar achiţi două! Cafeaua pe care doar ai plătit-o, rămâne în aşteptare până va fi cerută de cineva care o doreste şi nu şi-o permite.

Conceptul nu este nou în Europa, dar în România abia prinde contur.

In Bucuresti, se alatura acestui concept o mica cafenea situata pe Calea Victoriei, vis a vis de Teatrul Act care ofera clientilor sai cafele cu adevarat speciale, de la bine cunoscutele cafele Braziliene, Etiopiene din Cuba sau Columbia pana la cafele rare ca Jamaica Blue Mountain No.5

In agitatia de azi, unde timpul se scurge mai repede ca oricand, City Coffee 2 Go va asteapta pe Calea Victoriei sa luati cu voi o cafea pe care noi o consideram o cafea adevarata si daca v-a placut, sa mai luati inca una si sa o lasati “in asteptare” sa se poata bucura si un prieten nevoias, care sigur va va multumi!

 

Ideea de “Suspended Coffee” sau “caffe sospeso” a apărut pentru prima oară în orașul italian Napoli. A fost însă repede împrumutată și de alte țări ale lumii.

 

“Noi credem ca băutura în așteptare nu se adresează numai oamenilor nevoiași. Oricare dintre noi, rămași într-un moment anume fără bani, putem cere o cafea suspendată” a declarat Cornel Mihai, unul dintre managerii cafenelei.

”Ideal ar fi ca apoi, cu prima ocazie, să plătim la rândul nostru o ceașcă pentru cei care nu și-o vor putea permite.

Aceasta afacere presupune multa munca. Nu avem timp de distractii sau orice ar implica pierderea de timp. Multumirea clientilor este de departe cea mai mare satisfactie a noastra si asta ne da forta si incredere sa depunem toate eforturile in dezvoltarea afacerii”,  a incheiat celălalt manager al cafenelei, Costi Arghirescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus