Menu
No title

                               

Clinica

Crin Antonescu baga partidul în ședință.

 • Redactat de  STIRIPESURSE.RO
 • 4 comentarii
Crin Antonescu baga partidul în ședință.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a convocat pe sefii de organizatii intr-o sedinta extraordinara la ora 18.00 la Palatul Parlamentului. Se va discuta pe lista cu care PNL o va propune la alegerile europarlamentare, strategia pentru aceste alegeri, precum si stadiul negocierile cu PPE (Partidul Popular European), potrivit stiripesurse.ro

Altă temă va fi desemnarea unui nou secretar general interimar dupa ce precedentul interimar a fost “demisionat” la BPN-ul care a decis iesirea de la guvernare.

 

4 comentarii

 • luci
  luci Luni, 10 Martie 2014 12:59 Comment Link

  Crin Antonescu prin decizia de a demisona din functia de presedinte al Senatului a dat dovada de demnitate , curaj, loialitate si respect fata de toti oamenii care au votat USL in 2012 pentru inlaturarea regimului Basescu. Si demisia acestuia nu a fost pentru a-i pune pe Oprea si Hunor in functii. Crin Antonescu arata ca din 2015 putem avea un om pregatit la Cotroceni pentru a reprezenta institutiile statului , nu interesele meschine a unui partid sau a altora

 • Andrada
  Andrada Luni, 10 Martie 2014 12:49 Comment Link

  Prin demisia sa, Crin Antonescu, dovedeste faptul ca are demnitate si nu s-a alaturat conspiratiei dintre Ponta , Voiculescu si Basescu si doreste in continuare sa lupte pentru interesele cetatenilor care i-ai incredintat votul lor prin inlaturarea de la putere a regimului Basescu si prin implementarea unor masuri ce aduc bunastarea cetatenilor si cresterea economica a Romaniei, Crin Antonescu merita sa fie Presedintele Romaniei.

 • Marius Dima
  Marius Dima Luni, 10 Martie 2014 12:47 Comment Link

  bravo crin, bine ca te-ai indepardat de comunisti esti un om integru!!

 • Ioana Popescu
  Ioana Popescu Luni, 10 Martie 2014 12:41 Comment Link

  Prin demisia din functia de presedinte al Senatului, Crin Antonescu s-a aratat din nou superior tuturor. Prin tot ce a facut a dat dovada de demnitate, curaj si loialitate fata de toti votantii USL. Bravo Crin!

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus