Menu
No title

                               

Clinica

Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

Meteorologii estimează, pentru următoarele două săptămâni, un regim termic în general normal pentru perioada din calendar şi doar în dimineaţa zilei de 1 noiembrie va fi deosebit de frig în toate regiunile. De joi, valorile termice vor creşte uşor, iar spre sfârşitul săptămânii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă a anului.

În Muntenia, răcirea vremii se va resimţi în primele două zile, când la nivelul regiunii, maximele vor scădea la numai 8 grade şi îndeosebi în dimineaţa zilei de 1 noiembrie vor fi minime preponderent negative, media acestora urmând a fi în jur de -2 grade.

După acest interval, vremea se va încălzi treptat şi astfel, media maximelor va ajunge la 14...16 grade, iar minimele se vor situa în jurul a 5 grade, aceste temperaturi urmând să caracterizeze o vreme uşor mai caldă decât în mod normal pentru perioada 3 – 7 noiembrie. La finalul intervalului, cel mai probabil după 8 noiembrie, vremea se va răci din nou până la o medie a valorilor maxime de 10...12 grade şi în jur de 3 grade a valorilor minime.

Ploi slabe vor fi posibile în jurul datei de 3 noiembrie. În a doua săptămână de prognoză, probabilitatea pentru ploaie va fi în creştere, mai ales după data de 7 noiembrie.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus