Menu
No title

                               

Clinica

Prognoza meteo pentru începutul de săptămână

Prognoza meteo pentru începutul de săptămână

Prognoza meteo pentru începutul de săptămână indică faptul că temperaturile urmează să scadă până la 5-6 grade, după valul de căldură atipic perioadei.

„Rămânem pe un fond de vreme caldă în următoarele zile, temperaturile marchează o uşoară scădere, dar nu de lungă durată, la începutul săptămânii. Luni, vom aveam 6 grade în Bucureşti, urmând ca marţi să avem 8 grade, miercuri şi joi, la fel, vineri temperaturile cresc iar până la 10 grade. În regiunile sudice, vremea se menţine în toate zilele următoare mult mai caldă decât ar fi normal”, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu, Viorica Dima.

Meteorologii informează că în această perioadă, temperaturile din timpul nopţii ating pragul celor care ar trebui să fie ziua, în mod normal, ceea ce înseamnă o vreme călduroasă.

„Miercuri vom avea de la 3 grade în nordul Moldovei, la 11 grade în dealurile de vest. Iar normalele pentru această perioadă ar trebui să fie de la -1 la 5 grade ziua şi noaptea ar fi normal să avem -11 la -4 grade. Minimele nocturne sunt ceea ce a trebui să fie maximile diurne, deci, vremea este caldă”, a adăugat meteorologul.

LIBERTATEA.RO

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus