Menu
No title

                               

Clinica

Locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania

În luna decembrie 2017, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţia persoanelor aflate în baza de date, pentru domeniul agricol în Spania.  

La nivel naţional, sunt disponibile 800 de locuri muncă, la campania de cules căpşuni, din anul 2018, pentru persoanele apte de muncă în câmp (400 de femei și 200 de cupluri).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare, 15 februarie 2018, timpul de lucru fiind de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pentru asigurarea socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 1,6 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere.

În vederea înregistrării, în baza de date naţională pentru participarea la selecţiile organizate de Serviciul Public de Ocupare sunt necesare următoarele documente:

  • carte de identitate – copie;
  • C.V. în limba română (model EUROPASS).

 Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Mai multe detalii...

Peste 260 de locuri de muncă în Teleorman

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 266 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 39 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, economic-administrativ, agricol, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, transporturi, medical, întreţinere clădiri, servicii şi comerţ.

 Pentru persoanele cu studiisuperioare sunt disponibile 37 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale - 159 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate - 70 locuri de locuri de muncă.De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 40 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul confecţiilor textile.

 Locuri de muncă vacante pe agenţii locale/puncte de lucru:

 Alexandria – 193 locuri de muncă, 27 agenţi economici (domenii: industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, medical, vânzări, servicii şi comerţ; 35 locuri pentru persoane cu studii superioare, 109 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 49 locuri pentru persoane necalificate);

Turnu Măgurele – 10 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, vânzări, economic-administrativ, servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale);

 Roşiori de Vede – 37 locuri de muncă, 4 agenţi economici (domenii: confecţii textile şi întreţinere clădiri, 30 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 7 locuri pentru persoane necalificate);

 Zimnicea – 26 locuri de muncă, 5 agenţi economici (domenii: industrial, medical, agricol, servicii şi comerţ, 2 locuri pentru persoanele cu studii superioare, 10 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 14 locuri pentru persoane necalificate ).

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

 

 

 

Mai multe detalii...
Subscribe to this RSS feed