Menu
No title

                               

Clinica

Rata șomajului în Teleorman a ajuns la 9,73%

Rata șomajului în Teleorman a ajuns la 9,73%

Rata somajului înregistrat în judetul Teleorman la sfârșitul lunii de raportare a fost de 9,73%, mai mica cu 0,14% fata de luna precedenta si cu 1,47 % mai mica fata de aceeasi perioada a anului anterior.   

 Numarul total al șomerilor inregistrati a fost de 15.483, din care: 3.139 someri provin din mediul urban si 12.344 someri provin din  mediul rural. Din totalul somerilor inregistrati un numar de 1.551 au fost indemnizati si 13.932 neindemnizati.

 Serviciul Public de Ocupare asigură persoanelor interesate, în mod gratuit, următoarele măsuri active de ocupare: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

 Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus