Menu
No title

                               

Clinica

296 de locuri de muncă disponibile în Teleoman

296 de locuri de muncă  disponibile în Teleoman

Potrivit AJOFM Teleorman, în județ sunt disponibile în această perioadă 296 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 34 agenţi economici, în diferite domenii de activitate: industrial, alimentaţie publică, asistenţă socială, vânzări, pază şi ordine publică, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

225 de locuri de muncă vacante sunt pentru persoanele cu studii medii şi profesionale. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 10 locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate – 61 locuri de locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Alexandria – 191 locuri de muncă, puse la dispoziţie de  22 agenţi economici cu activităţi în domeniile: industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ. (10 locuri pentru persoane cu studii superioare, 127 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 54 locuri pentru persoane necalificate).

La Roşiori de Vede sunt disponibile 90 locuri de muncă la şapte agenţi economici în domeniile: confecţii textile, asistenţă socială, servicii şi comerţ (84 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 6 locuri pentru persoane necalificate).

La Turnu Măgurele sunt disponibile 14 locuri de muncă, la patru agenţi economici în domeniile: pază şi ordine publică, servicii şi comerţ. (13 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 1 loc pentru persoane necalificate), iar la Zimnicea este disponibil un singur loc de muncă în domeniul servicii şi comerţ, pentru studii medii sau profesionale.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus