Menu
No title

                               

Clinica

300 de locuri de muncă în Teleorman, puse la dispoziție prin AJOFM

300 de locuri de muncă în Teleorman, puse la dispoziție prin AJOFM

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 302 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 45 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, medical, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, confecţii PVC, construcţii civile, transporturi, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 30 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale - 156 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate - 116 locuri de locuri de muncă.

 La Alexandria sunt disponibile 203 locuri de muncă de la 29 agenţi economici în domenii precum industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, confecţii PVC, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ. 30 locuri se adresează persoanelor cu studii superioare, 103 locuri sunt pentru persoane cu studii medii şi profesionale și 70 locuri pentru persoane necalificate);

 În municipiul Roşiori de Vede sunt vacante 27 locuri de muncă anunțate de 7 agenţi economici în domenii precum confecţii textile, alimentaţie publică, servicii şi comerţ. Sunt 13 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale și 14 locuri pentru persoane necalificate.

La Turnu Măgurele sunt vacante 67 locuri de muncă puse la dispoziție 6 agenţi economici (domenii: confecţii textile, servicii şi comerţ.  36 locuri se adresează persoanelor cu studii medii şi profesionale, iar 31 de locuri pentru persoane necalificate.

 În orașul Zimnicea sunt vacante 5 locuri de muncă de la 3 agenţi economici (domenii: medical, servicii şi comerţ: 4 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 1 loc pentru persoane necalificate).

 Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.  

 Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus