Menu
No title

                               

Clinica

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la nivelul agenţiilor locale şi punctelor de lucru din municipiile şi oraşele din judeţ.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, măsura este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia, fiind o oportunitate de a cunoaşte mai bine cerinţele pieţei muncii şi locurile de muncă vacante.

Evenimentul vine atât în ajutorul persoanelor cu dificultăţi de inserţie pe piaţa muncii, cât şi în cel al agenţilor economici, care au nevoie de personal calificat, conform cerinţelor postului.

Persoanele interesate de bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se pot informa cu privire la evoluţia pieţei muncii şi măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman, sau pot participa la sesiuni de instruire, despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie.

De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie, la cursuri de calificare/recalificare profesională, în diferite meserii/ocupaţii, oferite gratuit, de instituţia noastră.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi care doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, pot comunica ofertele la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus