Menu
No title

                               

Clinica

Locuri de muncă în Portugalia, pentru domeniul agricol

Locuri de muncă în Portugalia, pentru domeniul agricol

EURES – Serviciul European de Ocupare a Forţei de Muncă pune la dispoziţia persoanelor interesate 300 de locuri muncă, pentru campania de recoltare a zmeurei din Portugalia. 

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, respectiv: Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 şi Brăila (judeţul Brăila) – 19 ianuarie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, constituie avantaj cunoştinţele de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză şi experienţa în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind februarie-martie 2018, iar salariul oferit este cuprins între 603 – 1199 euro/brut/lună.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 2 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere. De asemenea, angajatorul va plăti transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

În vederea înregistrării, în baza de date a A.J.O.F.M Teleorman, pentru participarea la această selecţie sunt necesare următoarele documente:

  • carte de identitate – copie;
  • adeverinţă medicală cu menţinea “apt pentru munca în străinătate”;
  • C.V. în limba română (model EUROPASS).

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Compartimentului EURES la telefon 0247/315.915 sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus