Menu
No title

                               

Clinica

Locuri de muncă în Portugalia la cules de zmeură. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018. Featured

Locuri de muncă în Portugalia la cules de zmeură. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

EURES – Serviciul European de Ocupare a Forţei de Muncă pune la dispoziţia persoanelor interesate 300 de locuri muncă, pentru campania de recoltare a zmeurei din Portugalia. 

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, respectiv: Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 şi Brăila (judeţul Brăila) – 19 ianuarie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, constituie avantaj cunoştinţele de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză şi experienţa în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind februarie-martie 2018, iar salariul oferit este cuprins între 603 – 1199 euro/brut/lună.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 2 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere. De asemenea, angajatorul va plăti transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

În vederea înregistrării, în baza de date a A.J.O.F.M Teleorman, pentru participarea la această selecţie sunt necesare următoarele documente:

  • carte de identitate – copie;
  • adeverinţă medicală cu menţinea “apt pentru munca în străinătate”;
  • C.V. în limba română (model EUROPASS).

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Compartimentului EURES la telefon 0247/315.915 sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus